PESTILENCE се разпадат. Нов проект е създаден.

Основният член на холандската дет метъл банда Pestilence, вокалистът Patrick Mameli, излезе със следното съобщение в личния си фейсбук профил:

От сега нататък Pestilence повече няма да записват нов материал. Всъщност, бандата е постоянно спряна от действие, тъй като искам да се съсредоточа върху новия ми проект Necromorph. Стилът ще е доста по-брутален, по-луд, техничен, по-футуристичен и повече ‘death’. Сигурен съм, че повечето от феновете ми ще го оценят! Моля ви, не се натъжавайте за Pestilence. Държахме високо знамето на Pest в продължение на 25 години и вече смятаме, че сме дотук. Благодаря на всички фенове, които ни поддържаха през целия този път. Ако се появи някакъв интерес Pestilence да участват в олд скуул концерти за в бъдеще, аз и Patrick Uterwijk със сигурност ще помислим над опциите. Благодаря още и на всички членове на Pestilence от 1986-та до сега за техния талант и принос към бандата.

 

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото