Reload Events ви подарява част от стойността на билетите за концерта “СЕГА или НИКОГА”

⚠️ВАЖНО⚠️

От Reload Events осъзнаваме сложността на днешните дни! Затова решихме да ви подарим част от стойността на билетите за концерта „СЕГА или НИКОГА„. Ние уважаваме избора на всеки човек и не делим нашата публика на ваксинирани и неваксинирани. И понеже хората без сертификати ще трябва според наредбите да се тестват, намаляваме цената на билета, за да компенсираме тази промяна! Цената на редовния билет от днес е 35 лева! В процес на разговори сме да подсигурим пункт за тестване пред входа на залата!
В най-скоро време ще имаме повече информация!

Процесът на проверяване на сертификатите, тестването и проверката на закупените от вас билети изисква време, което налага в деня на концерта билети да се предлагат САМО на касите на EasyPay и онлайн от EpayGo! На самия вход билети НЯМА да се предлагат!
Цената на билета в деня на концерта ще е 45 лева!

📅 27 ноември, Военен клуб Плевен

👉 Svetlio & The Legends
👉 Контрол
👉 Ревю
👉 Нова Генерация
👉 No More Many More
👉 Surmata Harry

🎫 Билети от касите на EasyPay и онлайн от EpayGo
👉 https://epaygo.bg/2073004091

* Редовен билет: 35 лева

** В деня на концерта САМО от касите на EasyPay и онлайн от EpayGO на цена от 45 лева! Билети на входа на залата НЯМА да се предлагат!

⚠️Билетите намаляват и остават МНОГО МАЛКО!

🎤 Svetlio & The Legends, Контрол, Ревю, Нова Генерация, No More Many More Live, Военен клуб Плевен

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото