Рекордни продажби на билети за концерта на BON JOVI

Предварителните продажби на билети за дългоочаквания концерт на BON JOVI в София отбелязаха рекорд в историята на най-голямата билетна компания у нас Eventim.BG. Скоростта на закупуване на билети за концерта на 14 май 2013 г. на Стадион Васил Левски, задмина дори тази на продажбата на билети за концерта на легендарната рок група AC/DC през 2010г.

Най-търсени от феновете бяха билетите за ДИАМАНТЕНИЯ КРЪГ, които са за зоната, разположена точно в сърцето на самата сцена. Промо билетите – 100 на брой – които бяха пуснати на промоционална цена от 179 лв. свършиха още 5 минути след старта на продажбите. Бързо след това се изчерпаха и промо билетите за останалите ценови категории. Малки количества промо билети останаха единствено за зоните Промо Седящи Сребро и Промо Седящи Бронз.

Другите две категории, които предизвикаха най-голямо търсене от страна на феновете са зоната Правостоящи пред сцена (Front Of Stage), Седящи Злато и Седящи Платина. Това са зоните, които осигуряват най-добра гледка към концерта и най-пълно удоволствие от шоуто. 

Но без значение кой в коя зона ще закупи своя билет едно е сигурно – на 14 май 2013 година Стадион Васил Левски ще ехти под звуците на една от най-добрите банди в историята на рок музиката, а  десетки хиляди гласове ще се слеят в един на изпълненията на “You Give Love a Bad Name,”  “Bed Of Roses”, “It’s My Life”, “Always” и още много легендарни песни от дискографията на BON JOVI.

Официалният старт на продажбите за мега концерта е точно в 9.00 сутринта на 5 ноември 2012 (понеделник), във всички каси от мрежата на Eвентим (Пълен списък с каси: http://www.eventim.bg/bg/biletni_kasi) . От 9.00 часа на 1 ноември (четвъртък) стартират предварителните продажби онлайн на www.eventim.bg.

Цени на билетите от 79 лв. до 139лв. Ограничено количество билети в Диамантения кръг точно пред сцената ще се продават на цена от 199лв.

 Седящи категория Бронз /Seated Bronze/ – 79,00 лв.

Седящи категория Сребро /Seated Silver/ – 89,00 лв.

Терен /Standing Regular/ – 99,00 лв.

Седящи категория Злато /Seated Gold/ – 109,00 лв.

Седящи категория Платина /Seated Platinum/ – 129,00 лв.

Правостоящи пред сцена /Standing FOS/ – 139,00 BGL

Диамантен кръг /Diamond circle/ – 199,00 лв.

Седящи ВИП /Seated VIP/ – 199,00 лв.

ДИАМАНТЕН КРЪГ

Зоната е в сърцето на самата сцена. Тук феновете ще могат да изживеят невероятни емоции, възможно най-близо до бандата. Цената на билет за зона ДИАМАНТЕН КРЪГ е 199 лв. Билетите за ДИАМАНТЕН КРЪГ са в ограничено количество – само 1100. Първите 100 от тях ще бъдат на специална промо цена от: 179 лв.

ПРЕДВАРИТЕЛНИ ПРОДАЖБИ

От 9.00 часа на 1 ноември (четвъртък) стартират предварителните продажби. От този момент до официалния старт на продажбите феновете ще могат да купят билети само онлайн в различните ценови категории, включително и билетите за зоната ДИАМАНТЕН КРЪГ, както и билети на промоционални цени, които са с ограничен брой (само първите 500 от всяка ценова категория и само първите 100 от зоната ДИАМАНТЕН КРЪГ). Бъдете първи и си осигурете най-добрите места за концерта на годината!

     

За БЕК

За последните 10 години компанията се налага като един от най-големите и успешни  промоутъри в България и региона. БЕК организира едни от най-мащабните концерти и фестивали като Kiss (2008, София), Metallica (2008, София), ZZ Top (2009, София),  AC/DC (2009, Белград), AC/DC (2010, София), Rammstein (2010, Белград), Sofia Rocks Fest (Big Four, Rammstein, 2010; Judas Priest, Whitesnake 2011; Guns N Roses 2012) и още много.

  1. #1 написан от ? (преди 9 години)

    Естествено – фалш и пропаганда навсякъде. И к’во излиза, за к’во се хвалите, за това че все още има промоционални места за секторите от 500-те, ха-ха,Или за това че сте разпродали 100 места промоцийки за беш пред сцена, аааауууу, малее, заеби. . Ама дай жега, нали така трябва. А колко е смешно и глупаво в действителност Тъпа селска работа, както винаги.

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото