Red Hot Chili Peppers завършват нов албум

При гостуването си в подкаста на Крис Джерико, успешният музикален продуцет Рик Рубин (работил със System Of A Down, Johnny Cash, Red Hot Chili Peppers и други) разказа няколко интересни истории около работата си с Антъни Кийдис и компания.

Попитан относно процеса му на работа с калифорнийската група, той спомена, че работата върху новия ѝ албум е пред завършване. Той обеща на феновете, че, ако им е харесал Stadium Arcadium, ще им хареса и той.

Продуцентът също така сподели, че е бил поканен на първата репетиция след завръщането на Джон Фрушанте в групата в края на 2019. За него е било много вълнуващо да види четиримата отново заедно и дори се е просълзил.

Рубин освен това разказва колко усилия полагат всички около създаването на нов албум: „Те (Red Hot Chili Peppers) имат много добри навици и пишат много песни, което мисля, че е нещо, на което се научихме още в началото. Ако албумът ще има 12 песни, те ще напишат 50 или дори 100, за да намерят тези 12. Свирят ги пред мен на репетиция и след това ги обсъждаме: силните и слабите им страни и как могат да станат по-добри. Какво можем да направим? Къде нещата се получават и къде не, и после опитват отново.“

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото