Пуснаха специален мърчандайз за MIDALIDARE ROCK IN THE WINE VALLEY

Midalidare_Final_Line_UpВсички плащания по време на фестивала в долината на виното ще се извършват с фестивална карта, която ще се предлага на място в Мидалидаре.

„Желанието ни е да направим престоя на хората максимално удобен и лесен. С картите, на феновете няма да им се налага да носят пари в себе си, а разплащанията ще стават много по – бързо“, споделят от Bulgarian Live Music.

Освен това от днес стартира и онлайн магазинът на Midalidare, Rock In The Wine Valley. В него може да се намери специалният мърчaндайз изработен за фестивала.

Пълна информация за разплащането с карта и онлайн магазина могат да бъдат намерени на: http://midalidarerock.bg/

„Midalidare, Rock In The Wine Valley” ще се проведе на 9, 10 и 11 юни 2017-а година. Билетите са в продажба в мрежaта на Eventim в цялата страна, както и в OMV, THE MALL, Книжарници Ориндж, Офис 1, Билетен център на НДК, Технополис, Български пощи, както и на място в Мидалидаре. Цените на билетите са:

За целия фестивал:

–          70 лева (редовна цена) – до 31 май 2017г.

–          80 лева (last minute) – от 01 до 11 юни, 2017г.

Еднодневни:

–          50 лева (редовна цена) – до 31 май 2017г.

–          60 лева (last minute) – 01 до 11 юни, 2017г.

Желаещите да са част само от Piraeus Battle of the bands ще трябва да заплатят 10 лева, за да видят изпълненията на младите банди.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото