PSS с нова акустична версия и концерт

PSS_Photographer_Bliss.jpgPSS ще представят за първи път акустичен вариант на своя хит „Не го мисли”. Това ще се случи ексклузивно, на живо в предаването „Джиджифил” по радио София, БНР, на честота 94.5, 14 май, четвъртък, от 19ч.

PSS (Сандра Петрова – вокал, Лени- китара, Константин Савов – барабани и Светослав Димитров -бас) стоят зад първия лайф Youtube концерт в България. Познаваме ги с хитовете „Мечта”, „Не го мисли” и „Краят на дъжда”. Звученето им все повече се ориентира към модерния хард-рок и допълва водещата концепция на PSS да се придържат и да върнат аналоговото звучене. Ще го чуем в следващото парче, което е в начална фаза на продукция. В момента групата записва барабаните по интересен винтидж начин.

Още от тази седмица – приятели и гости на Sofia Live Club ще се съберат за рождения ден на клуба на 15 май в ритъма на рока на PSS. Ден преди концерта им в събота, 16ти май, когато ще ги слушаме на живо в столичния клуб Fan’s.

PSS PIMP SWITCH SEQUENCE 

Рок групата е създадена през 2005 г. в Солун с един училищен проект, който по-късно е преименуван на Pimp Switch Sequence (PSS). Името идва по време на една разходка към връх Олимп. То симовлизира желанието на бандата да върне аналоговото звучене с реални инструменти.

От началото на 2014 PSS се установяват трайно в София. През годината пускат авторските хитове „Мечта”, „Не го мисли” и „Краят на дъжда”.

PSS правят първия по рода си online концерт в България, който се предава директно в сайта YouTube.

Още информация за PSS, снимки и музика можете да намерите на:

Официална страница / Facebook / Instagram / YouTube / SoundCloud

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото