PSS с авторска вечер в Rock It

pss 11.02.15София, младите рокаджии от PSS ще представят своя авторска музика в клуб „Рокит”, на 11 февруари, сряда от 21 часа.

Главните герои PSS (Сандра Петрова – вокал, Лени- китара, Константин Савов – барабани и Светослав Димитров -бас) определят новия си стил като хардрок. Биографията на бандата включва първия български live streaming концерт в Youtube. Най-новата им песен в стилистиката на суровия рок -„Краят на дъжда”, представена в края на миналата година, е в класацията на Z-Rock и вече има 18 000 гледания в YouTube. В плановете за годината са заложени редица нови проекти. Следващото парче ще се завърти скоро, работят по акустична версия на една съществуваща песен и започват да пускат акустични кавъри в канала си в YouTube.

 

В Рокит ще се присъединят много приятели от различни държави, които групарите от PSS са срещнали и привлекли по клубовете у нас.

 

В култовото столично заведение АртХостел се запознават и с Jamie Mc Donald and The Number Nein, който е добре познат от клубната сцена. Атрактивният ирландец ще се включи в Рокит също със своя авторска музика.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото