PROTEST THE HERO издават албума си през октомври

Protest The Hero, които успяха да наберат чрез фенове 230 000 $ и влязоха в студио през март, съобщиха името на четвъртия си студиен албум. То ще бъде Volition и ще излезе на 28 октомври.

Ето как бандата финансира своето начинание :

Скъпи приятели, слушатели, доброжелатели, това е една малка стъпка за нас и същевременно гигантска скок за бандите като цяло. Ние взехме решението да започнем кампания за набиране на средства за производството на новия си албум. Вече няма да приемаме парични аванси от големи лейбъли – сега е ред на нашите семейства, приятели и фенове да ни помогнат за направата на албума! Моля, погледнете нашата кампания – и тогава може да решите дали да хвърлите по някоя пара или да покажете някой среден пръст! Crowdfunding изглежда е нещо, което работи. Може дори да е следващата стъпка за музикалната индустрия. Това е начинът по който привържениците на дадена група ще знаят къде точно отиват техните препечелени с труд пари. Без посредници, без комисионни, без глупости!

  1. #1 написан от Анонимен (преди 7 години)

    Аз лично смятам, че Crowdfunding-а е една чудесна идея и може би ще се окаже последния пирон в ковчега на лейбълите. Още повече щом и групи от ранга на Obituary решиха да прибягнат до него значи не е някаква утопия. Явно на всички им е писнало от всезнаещи продуценти и тем подобни всезнайковци, които да ти висят на главата в студиото и да ти казват каква музика да правиш за да се продава. Пък и връзката група-фенове става още по-близка.

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото