PRO-PAIN с ново видео

Deathwish е новият видеоклип на американците PRO-PAIN. Песента е част от новия албум на бандата The Final Revolution, който излиза на 25 ноември. Според вокалисто-басиста Gary Meskil, четиринадесетата тава отбелязва завръщането на групата към корените ѝ:

Музиката е доста мрачна, темпото напомня класическия PRO-PAIN стил, за разлика от предшественика Straight To The Dome, който беше малко по-трашърски. За да поддържам интересно положението, реших да се захвана с писането сам този път. Това е първият албум от деветдесетте насам, в които съм направил всичко.

Стандартният The Final Revolution ще включва дванадесет нови песни. Други допълнения също ще има, но под формата на digipak. Тези допълнения ще са именно изпълнения на живо и кавър на UK SUBS, плакат и още, и още. Meskil е убеден, че „феновете ще са доволни“.
Траклист:
01. Deathwish
02. One Shot One Kill
03. Southbound
04. Problem Reaction Solution
05. The Final Revolution
06. Can’t Stop The Pain
07. All Systems Fail
08. Want Some?
09. Fall From Grace
10. Emerge
11. Mass Extinction
12. Under The Gun
Бонуси:
13. Life’s Hard (на живо през 2010)
14. Get Real (на живо през 2010)
15. Party In Paris (кавърът на UK SUBS)

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото