Последните първи – PARANORMAL / PRNRML , DUMBFOUND, LEEVER в POST -CULTURE STAGE

Последните първи –  PARANORMAL / PRNRML , DUMBFOUND, LEEVER @ POST -CULTURE STAGE 28.11.2015 г

Ето какво казват и организаторите на събитието : „Последните първи отнова закрачват с алтернативната ъндърграунд насока в Пост-културната сцена.

 

Dumbfound – За пръв път ще стъпят на пловдивска земя, като те успяват да заяват, че ударният им звук изкопчен от бляскавите музикални обятия на 90-те ще избие зъбите и ще разхвърли вътрешните усещания на зрителя. За пръв път допир с тях имахме, когато неформално, все още неподвизавайки се с името си участваха на един концерт в The Stage – София, заради което участие дълго време след това нищехме как би могло възможно това откритие да не битува из пловдивска земя.

 

 

Leever – Спомняте ли си, имаше един концерт , който се проведе на 24ти април тази година, пак под егидата на Последните Първи. Тогава за пръв път Leever изнесоха концерт. Публиката след този концерт не успя да повярва какво е чула и как истински го е видяла. Съсичащи мелодии, с изящни вокали и безскрупулен ритъм. Музика изцяло псоветена на усещането, не на запомнящия се припев, не на краткостта на човешкото внимание. При Leever музиката е изкуство, а не прийом за популярност.

 

 

Prnrml – Водачи на пловдивската младежка алтернативна сцена, а и на алтернативната сцена в България като цяло. Банда без еквивалент , която захранва очите на зрителя с това, което са последните първи. Истинска реалност , въплътена в музика, която хваща течения и си ги връзва на врата като папионка.

 

 

Обичайте се и бъдете обичани.

Последните ще бъдат първи.

Какво значение има останалото?

 

Leever

Dumbfound

PRNRML

Врати : 20:00

Начало : 20 :30

Вх: 6 лв.“

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото