Последните два сета на 10 Years Metal Hangar 18

Въпреки че концертът с FRAGMENTS OF EXISTENCE, FYELD, ЮВИГИ, VELIAN и EUFOBIA приключи, обещаните изненади около него продължават.

За тези, които не успяха да дойдат, за тези, които искат още веднъж да се потопят в атмосферата на вечерта – представяме и последните две  видеа от поредицата 10 Years Metal Hangar 18. Нашият приятел Петко Иванов направи пълни видеа и на петте групи, за което много му благодарим. Междувременно можете да се абонирате и за youtube канала му, където ще откриете други интересни български концерти.

Благодарим на групите и на всички вас, които направихте празника ни така ярък!

В рамките на три дни видяхте участия на две от бандите на концерта 10 Years Metal Hangar 18. Днес е ред и на последните две групи участници – VELIAN и EUFOBIA. Enjoy!

 

 

Откриващото изпълнение на FRAGMENTS OF EXISTENCE можете да гледате ТУК. А FYELD и техния сет си припомнете ТУК. Представянето на ЮВИГИ ТУК.

Не забравяйте, че ни остана още един концерт, с който да отбележим десетата си годишнина – в събота (21.10) немските ъндърграунд легенди SDI ще забият за последно в оригинален състав в клуб Live & Loud.
Заповядайте да се веселим заедно.

 

sdi 21122017 10 years MH18

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото