Още от обещаните изненади за 10 Years Metal Hangar 18

Въпреки че концертът с FRAGMENTS OF EXISTENCE, FYELD, ЮВИГИ, VELIAN и EUFOBIA приключи преди два дни, изненадите около него не са свършили. Както обещахме, остана още нещичко за показване. За тези, които не успяха да дойдат, за тези, които искат още веднъж да се потопят в атмосферата на вечерта – представяме първото  видео от поредицата 10 Years Metal Hangar 18. Нашият приятел Петко Иванов направи пълни видеа и на петте групи, за което много му благодарим. Очаквайте поетапно всяко едно от тях, а междувременно можете да се абонирате и за youtube канала му, където ще откриете други интересни български концерти.

Благодарим на групите и на всички вас, които направихте празника ни така ярък!

И така, без повече словоизляния, вижте откриващия сет на  FRAGMENTS OF EXISTENCE:

 

Не забравяйте, че ни остана още един концерт, с който да отбележим десетата си годишнина – в събота (21.10) немските ъндърграунд легенди SDI ще забият за последно в оригинален състав в клуб Live & Loud.
Заповядайте да се веселим заедно.

 

sdi 21122017 10 years MH18

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото