Последни подробности за концерта на DIABLERY, NIHILISM, OCCULTUM и BELGARATH

diablery-new-poster

На 18 октомври (петък) в столичният клуб Live & Loud ще си дадат среща две гръцки и две родни блек метъл групи за съвместен концерт.

Всяка от тях носи свой собствен заряд и имидж, представяйки по неповторим начин различните лица на блек метъла.

DIABLERY са представители на симфоничния блек метъл, но след решението да премахнат клавирите от изпълненията на живо, музиката им звучи доста по-свирепо и сурово. Освен това фронтменът Nimerius обеща да представят и песни от предстоящия си албум, върху, който все още работят.

По тяхна покана като заместници на отпадналите Shadowcraft ще видим NIHILISM. Музиката на младата група от Солун е дълбока и мрачна, обвита във всички черни нюанси на дисонанса. Напълно, отговаряща на основното им мото – „Omnia ex nihilo nihil fit, et nihil ad.“

Родната окултна завера OCCULTUM е позната на всеки роден фен на екстремната музика. Който се е докосвал до изкуството им знае, че то е гаранция за мощ и безкомпромисност.

Нашите черни магьосници BELGARATH ще открият злокобното събитие със суровия си блек метъл, който ни връща вкуса на ранното му величие. Те също ще изпълнят в аванс песни от предстоящият си албум „Requiem“, за който съвсем скоро ще научите интересни подробности.

Ако се чувствате част от неголямото, но сплотено блек метъл общество, клуб Live & Loud е вашето място този петък!

Графикът по часове изглежда така:

Вратите отварят: 20:30

Belgarath  – 21:00 – 21:30

Occultum  – 21:40 – 22:10

Nihilism  – 22:20 – 22:50

Diablery – 23:00 – 23:40
*при промени ще бъдете своевременно уведомени

Билети за събитието ще се продават на входа на клуба на цена от 15 лева.

Повече информация можете да прочетете на страницата на събитието.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото