Последни подробности за концерта на CHILDREN OF BODOM в София

Посрещаме ги на 13-ти ноември в зала Универсиада, заедно с DECAPITATED и MEDEIA! 

Ден преди дългоочаквания концерт на финлaндските метъли CHILDREN OF BODOM, които ще забият утре вечер (сряда / 13.11.2013) на сцената на столичната зала Универсиада заедно с групите DECAPITATED и MEDEIA, стават ясни и последните подробности за събитието.

Вратите на залата ще бъдат отворени точно в 19.00 ч., а час по-късно – в 20.00 ч. първи на сцената ще стъпят MEDEIA, последвани от DECAPITATED и на края героите на вечерта – CHILDREN OF BODOM. Малко преди да “сервират” на българските си фенове ударна доза от последния “Halo of Blood” и други парчета, финландците ще се срещнат с на четири очи с няколко метъл късметлии, спечелили възможност за заветната среща в радио-игра. Очаква се бандата да пристигне в ранните часове на утрешния ден, а след концерта в София ще потегли директно към съседна Гърция.

Организаторите от Phoenix Entertainment със съдействието на Loud Concerts напомнят, че билетите за концерта на CHILDREN OF BODOM, MEDEIA и DECAPITATED днес все още са с цена 40 лв, а в деня на събитието ще са по 50 лв. Те могат да бъдат закупени ексклузивно в мрежата на Ticketstream – магазините на Office 1 Superstore, M-Tel, TBI credit, Orange, Техномаркет, На Тъмно, клуб Строежа, бар Петък, както и онлайн на www.ticketstream.bg . 

Деца до 7 годишна възраст  ще могат да влизат безплатно на концерта, като задължително трябва са с възрастен придружител, притежател на билет, който да представи попълнена Декларация (за закрила на деца на обществени места) на входа. Декларацията може да се изтегли от www.loudconcerts.bg.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото