TOM ARAYA за напускането на DAVE LOMBARDO

Tom Araya, легендарният вокалист на Slayer, хвърли малко повече светлина върху неочакваното напускане на барабаниста Dave Lombardo по-рано тази година.

Въпросът беше там, че Dave концертираше с нас за известно време като член на бандата, но не беше партньор. Както във всяко подобно нещо, така и в това трябваше да има разбирателство, за да не се чувства никой ощетен. Имахме проблеми и в крайна сметка Dave ни постави в позиция, в която трябваше да му намерим заместник. Не беше много радостен от този факт – затова реши да оповести какво се случва помежду ни, макар и да беше лично. Мисля, че това беше грешно и наистина ни разстрои. Много от нещата, които той каза, не бяха истина. Част от уговорката беше всичко да си остане конфиденциално. Kerry, Jeff и аз стигнахме до извода, че трябва да освободим Dave и да се обадим на Paul. Paul каза, че би бил много щастлив да се върне. Той вля нов живот в нашите изпълнения. Намира се във върховна форма, което ни подтиква да свирим още по-оживено. Хората говорят за това, колко енергични сме били напоследък. Свирим по-ожесточено, отколкото иначе бихме. Страхотна инжекция адреналин.

Paul Bostaph, бивш и настоящ член на Slayer, коментира:

Въпреки че Dave не е тук, аз го уважавам. Бях барабанист в тази група десет години и той се върна, а сега е обратното. Уважавам него и похватите му. Той е част от това наследство, той е помогнал за създаването му. Също и Jeff. И в този ред на мисли разбирам какво смятат феновете – поне някои от тях – но от друга страна, ако бях фен, а не участник, не бих искал да не чувам Raining Blood – класическия вариант – отново и отново. Можеш да накараш кавър бандите да го свирят пак и пак, но на мен това не би ми харесало.

  1. #1 написан от MadButcher (преди 10 години)

    R.I.P. Slayer… Пък тоя Бостаф няма думата въбоще

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото