Последни новини за SUMMER CHAOS FESTIVAL

Броени дни делят българската  публика от рок събитието на това лято – Summer Chaos Festival 2015! На 16 юни най-горещата точка в България ще бъде стадион ‘Лазур’ в Бургас, където на една сцена ще се качат четири от най-актуалните тежки банди в света – Godsmack, Papa Roach, Amorphis и Biohazard!

Вратите на стадиона ще бъдат отворени точно в 15:00 ч., а достъпът до различните сектори ще бъде както следва:

Притежателите на билети за Терен 1, Терен 2 и Front of Stage ще влизат през централния вход на стадион Лазур  откъм ул. „Димитър Димов“
Седящи места на трибуни 16, 17 и 18, както и правостоящи за зона Front of Stage – Вход 2 откъм ул. „Васил Петлешков“
Седящи места на трибуни 12, 13, 14 и 15  – Вход 4 откъм ул. „Васил Петлешков“

Притежателите на билети за сектор Терен 2 нямат право на достъп до другите правостоящи сектори, докато тези от Front of stage и Терен 1 могат да влизат в сектор Терен 2.

Деца на възраст до 10 години ще бъдат допускани на стадиона безплатно, но задължително с пълнолетен придружител и подписана от него декларация за придружител на малолетно лице. Документът трябва да бъде попълнен в два екземпляра, като единият се оставя на охраната, а вторият остава в придружителя, в случай че бъде поискан повторно.
Декларацията може да бъде изтеглена от сайта на Тикетпро – http://www.ticketpro.bg/jnp/home/index.html и попълнена предварително или това да стане на място, като на всеки вход ще бъдат предоставяни бланки.

В деня на фестивала ще има строг пропускателен режим и засилено полицейско присъствие! Има постъпили сигнали за фалшиви билети и при опит за влизане на събитието с такива, нарушителите ще бъдат предавани на полицията.

На стадиона няма да бъдат допускани лица във видимо нетрезво състояние и под въздействие на наркотици и упойващи вещества. Забранено е внасянето на всякакъв вид оръжие, опасни, остри и леснозапалими предмети, бутилки, храна и професионална техника за фото и видео заснемане.

Групите – участници на Summer Chaos festival 2015 ще излязат на сцената в следния ред:

15:30 – 16:15 – THE POMORIANS
16:45 – 17:45 – BIOHAZARD
18:15 – 19:15 – AMORPHIS
19:45 – 21:00 – PAPA ROACH
21:30 – 23:00 – GODSMACK

Интересът за събитието е огромен! Билетите за Front of Stage и Терен 1 са напълно разпродадени от месец, но все още има съвсем ограничени бройки за Терен 2 (65 лв.), както и за седящите сектори (100, 80 и 60 лв.), които могат да бъдат закупени от касите на Тикетпро и партньорската мрежа в цялата страна.

Summer Chaos_bands

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото