Последни новини за концерта на VELIAN

VELIAN

Както вече обявихме, на 28.02.2016 г. новосформираната група VELIAN ще представи с концерт дебютното си EP „Fireflies“. Мястото е столичния клуб „Mixtape 5“, B-side, билетите са на цена от 8 BGN. По-долу може да се запознаете с последните новини за събитието, включващи програмата за вечерта, както и неспоменавани до този момент аспекти.

Концертното изпълнение на VELIAN ще бъде допълнено от специална визуализация, една своеобразна арт фотоизложба, съставена от материали, които групата е заснела и подготвила специално за събитието. За целта бандата е посетила специфична локация, използвайки тематични декори и костюми при снимките. Пресъздадената атмосфера цели да представи концепцията на групата, заложена в лириките и цялостното внушение. Различни видео и фото материали ще бъдат прожектирани успоредно със случващото се на сцената. Фотосесията е дело на Никола Копаров, с когото бандата вече работи по видеото за дебютния си сингъл „Fireflies“.

На място ще бъде възможно закупуването на разнообразен мърчандайз на VELIAN и DARK FUSION.

Програма:

19:00 – Отваряне на вратите
19:30 – 20:00 FRAGMENTS OF EXISTENCE
20:20 – 20:50 DARK FUSION
21:10 – 22:00 VELIAN

Facebook събитие

Събитието се осъществява със специалната подкрепа на BGTSC.

Официално видео към песента „Fireflies“:

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото