Sodom официално в България

Както вече първи ви съобщихме, траш легeндите Sodom идват за поредeн път у нас. Ето и официалното потвърждение:

„Most Of Evil с гордост съобщават, че концертът на GORGOROTH и VADER, който беше обявен за 2 Декември 2011, ще прерастне в двудневен фестивал, като на следващия ден – 3 декември 2011, Събота, в София ще гостува една от най-знаковите траш-групи на всички времена SODOM.

 Общо 6 екстремни групи ще разтърсят София през двата дена на фестивала, всяка от които е достоен представител на различен жанр в екстремната музика. В Петъчната вечер зала Юбилейна ще бъде разтърсена с безкомпромисна мощ от могъщите VADER – едни от най-редовно гостувалите, и все така желани, екстремни групи у нас, както и легендарните GORGOROTH, култови представител на True Norwegian Black Metal генерацията.

С тях ще бъдат и блек-метълите VALKYRJA от Швеция, а новината е че българската гордост EUFOBIA са другото ново попълнение на турнето.

 На следващата вечер великите SODOM ще довършат започнатото в Петък и за пореден път българската публика ще има удоволствието да изпита директната мощ и сила на немските траш-машини. В момента се договаря и подгряваща група, която ще окаже достоен съпорт на вечерта.

Двудневните билети тръгват в продажба от Понеделник, 24 Октомври, ексклузивно в мрежата на Ticketstream, на цена 45 лева. Поради ограничения капацитет на зала Юбилейна, са пуснати точно 750 билета, като след изчерпването им продажбата ще бъде преустановена. 

Очаквайте още подробности за събитието.“

 1. #1 написан от Muninn (преди 12 години)

  А в деня на концерта билети ще има ли ?

  Иначе новината е повече от страхотна.

 2. #2 написан от Анонимен (преди 12 години)

  ами който има билет за петък и иска и за събота кво прай?!?

 3. #3 написан от ArthurDent (преди 12 години)

  Ще има – виж подробности в новата информация 😉

 4. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 5. Коментари за тази публикация
В началото