Последни новини за концерта на GRAVE DIGGER и ЕРИДАН

Броени дни остават до тази неделя, 21 септември и един от най-интересните концерти за годината, а именно второто гостуване на GRAVE DIGGER в България, този път в столичния клуб “Mixtape 5”. Както знаете концертът ще представи най-доброто от творчеството на немските хеви метъл ветерани и техните гости – родната банда ERIDAN.

И двете банди са в страхотна форма, а интересен е паралела, който всеки би направил, знаейки че двете групи засягат в творчеството си много общи теми, интерпретирани и пречупени през различни призми и представени по различен начин.

GRAVE DIGGER са с 34 годишна история и се намират в Топ 10 на немските групи. Песни като Rebellion, Heavy Metal Breakdown, The Last Supper, Metal Will Never Die, Highland Farewell, Excalibur, Hammer Of The Scots, Valhalla, Liberty or Death са сред малкото хитове, които ще чуем на живо и превърнали ги в емблема на световната хеви метъл сцена. Новата им класика „Return Of The Reaper“ излезе тази година през месец юли и получи най-високи оценки във всички европейски страни. Той е динамичен, мощен, семпъл и уникален 100% хеви метъл – запазената марка на групата!
 ERIDAN издадоха един от най-силните български хеви метъл албуми, от който „Пътят към Прозрението“, „Непознат” и „Вечен живот“ се превърнаха в абсолютни радио хитове, а прераждането на класиката „Гладиатор” на култовите Импулс намери много нови фенове.

Традиция, която BGTSC създаде и този път ще бъде спазена! Музикантите ще останат  няколко часа след шоуто в зоната на клуба, за да се срещнат и раздадат автографи на феновете посетили концерта, като при всяка възможност няма да откажат и снимка.

GRAVE DIGGER са изключително взискателни към озвучаване, осветление и видео заснемането на мероприятието! Запазената марка на групата са специфичния вокал, тежките китари и „многогласовите” ударни, изискващи специален подход при организацията на сцената.

Забранено е внасянето на:
– храни и напитки
– видео камери и професионални фотоапарати (апарати със сменяем обектив)
– аудио записващи устройства
– оръжие и всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри, и т.н.
– стъклени бутилки
– преносимо лазерно оборудване

Животни няма да се допускат в зоната на концерта!

Снимки и видео:
Забранено е снимането на артистите и използването на светкавица. Концерта ще бъде заснет! С влизането си на мястото на провеждане на концерта, посетителите дават съгласие за тяхното заснемане!

Алкохол , опиати, наркотични вещества и пушене:
Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на концерта е забранено! Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат  допускани в зоната и няма да им бъде възвърната стойността на билета. На лица под 18 години алкохол няма да се продава.
АБСОЛЮТНО Е ЗАБРАНЕНО ПУШЕНЕТО НА ТЕРИТОРИЯТА НА КЛУБА! ЛИЦАТА НАРУШИЛИ ЗАБРАНАТА ЩЕ БЪДАТ ИЗВЕЖДАНИ БЕЗ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ПАРИТЕ ЗА БИЛЕТА!
Изхвърляйте боклуците на определеното за тях място. Пазете  и не замърсявайте.

Антисоциално поведение:
Всеки, който проявява агресивно и антисоциално поведение, ще бъде изведен извън зоната на концерта без възможност за връщане на парите за билета. Моля, сигнализирайте за такова поведение на нашия екип. Всеки има правото да се забавлява в безопасна обстановка.

Тази неделя, 21 септември, вратите на клуба ще отворят в 19.30 часа. В 20.00 часа на сцената ще излязат родните ЕРИДАН, за да представят най-доброто от творчеството си. Точно в 21:00 часа GRAVE DIGGER ще започнат своя рецитал от сцената на столичния “Mixtape5”, като шоуто им се очаква да е минимум 100 минути!

По случай повода и във връзка с новите политики на BGTSC по време на събитието ще се предлагат билети на специални цени от 25 лв. за акустичното шоу на Gus G. и Mats Leven на 25 септември и за концерта на BLIND GUARDIAN на 16 май 2015 година на цена от 32 лв. Jagermeister пък ще почерпят първите посетители!

В момента билетите за концерта на цена от 35 леваса в продажба на http://bgtsc.eu/grave-digger/ и мрежата на EVENTIM в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Пикадили, Germanos, Technopoilis, OMV, Office 1 Superstore, Техномаркет, ESPO груп, Usit Colours, Outlet Alex, На Тъмно, Metal Heaven,Фотосинтезис, каса 3 на НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината, както и онлайн на www.eventim.bg

При налични пропуски в деня на концерта и на входа на клуба цената ще е 40 лева.
BGTSC препоръчва навременното закупуване на пропуски и спазването правилата на клуба с цел избягването на недоразумения в деня на концерта!
Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe
За повече информация и въпроси events@bgtsc.eu

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото