Младата инди рок група SUNBLINDS готви първи личен концерт

След серията от успешни концептуални музикални събития “Заслушай се”, които събраха стотици фенове на изкуството с артисти от различни стилове на нестандартни места в цяла София, творческият екип Lampa Collective се готви да отбележи края на годината с един много личен и емоционален концерт. Той е озаглавен “Концерт под светлината на нощната лампа” и ще представи първото самостоятелно шоу на българската инди рок група SUNBLINDS. Събитието е на 14-ти декември (четвъртък) в клуб К.Е.В.А., а билети могат да бъдат намерени от epaygo.bg тук: https://epaygo.bg/3154787877  и в касите на EasyPay.

Музиката на SUNBLINDS трепти като жичката в електрическа крушка, излъчва топла и мека светлина. На 14-ти декември, в К.Е.В.А. ще видим SUNDBLINDS откровени, „оголени“ и решили да ни доверят своите дълбоки лични преживявания чрез музиката и текстовете, вдъхновени от тях. Музиката им е толкова лична и искрена, свързана с конкретни емоционални събития, че представянето ѝ пред публика е акт на огромна смелост, а предстоящият им концерт ще е първият самостоятелен концерт на бандата, което го прави още по-специален.

Наскоро SUNBLINDS издадоха два сингъла от предстоящия си албум, а концертът „под светлината на нощната лампа“ се оказва продължение на серията концептуални концерти на „Lampa Collective”, които се случиха през пролетта и лятото на 2023 г.

Домакините от Клуб за Естетическо Възпитание на Артиста (КЕВА) и организаторите Lampa Collective ще се постараят за уютната атмосфера, която най-добре да пасне на най-личните спомени и преживявания, които SUNBLINDS ще споделят на тавана под софийския покрив на К.Е.В.А. под светлината на нощната лампа за четене.

Ще чуем и сет с музика от акустичния проект на фронтмена на Sunblinds – Петър Тодоров – Peter Wavy.

Събитието е с начален час 21:30 ч., а билети могат да бъдат намерени от epaygo.bg и в касите на EasyPay: https://epaygo.bg/3154787877

(p) снимки: Илиян Стоянов

Концерт под светлината на нощната лампа
Артисти: Sunblinds
Място: Клуб за Естетическо Възпитание на Артиста (ул. ул. „Георги С. Раковски“ 114)
Дата: 14.12.2023 г.
Врати 21:00 ч.
Старт: 21:30 ч.
Билети от epaygo.bg и в касите на EasyPay (15 лв):
https://epaygo.bg/3154787877
Билети на входа: 20 лв

Facebook Event: https://fb.me/e/4Wbw2OaxP


Lampa Collective:
https://www.facebook.com/lampacollective/   https://lampacollective.com/


Sunblinds:
YouTube:
https://www.youtube.com/watch?v=W9KT4P0SJXk
Instagram: https://www.instagram.com/sunblinds.band/
Facebook: https://www.facebook.com/sunblindsband
Spotify: https://open.spotify.com/artist/1hl7CDfs018jGLl0sdqr1x?si=RBWIk1F1TQSxfvCFT4tNfA

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото