Последна информация за концерта на ASPHYX, HYPERBOREA и CONCURRENCY IN KNOWLEDGE

asphyx-2016-final-posterОстават само 3 дни до концерта на ASPHYX, HYPERBOREA и CONCURRENCY IN KNOWLEDGE в столичния клуб Live & Loud на ул. „Позитано“8. Вратите на клуба ще бъдат отворени за посетители в 19:30 ч, а графикът по който се очаква да излизат групите е следният:

CONCURRENCY IN KNOWLEDGE 20:00 – 20:40

HYPERBOREA 21:00 – 21:45

APHYX 22:00 –

Както знаете, това ще е първият хедлайн концерт на холандските дет легенди в България и те са обещали унищожителен сет, а след концерта ще продължим с афтърпарти с групите!

Билетите за концерта на ASPHYX, HYPERBOREA и CONCURRENCY IN KNOWLEDGE са ограничени до 200 броя и са на цена 30 лв. Ценните хартийки могат да бъдат намерени на касите на Eventim в цялата страна (Office 1, Technomarket, Technopolis, Пикадили, OMV, Usit Colours, магазин „ЯКО“, На тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис, каса 3 на НДК), както и онлайн на: WWW.LIVEANDLOUD.NET

В деня на концерта, ако има останали билети, цената им ще е 35 лв. Съветваме феновете да не чакат до последния момент за закупуване на билети.

Лица под 18 години влизат единствено с родител или придружител и декларация за достъп на непълнолетни.

Декларацията можете да намерите тук.

Фото и видео:

Забранява се внасянето на аудио и видео записващи устройства и професионални фотоапарати със сменяем обектив от неоторизирани лица.

Пушене:

Пушенето в клуба е строго забранено и лица, нарушили тази забрана ще бъдат извеждани и няма да бъдат допускани отново.

Лица във видимо нетрезво или неадекватно състояние няма да бъдат допускани на концерта!

LIVE & LOUD пожелава на всички посетители приятни и незабравими емоции по време на концерта!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото