ANNIHILATOR канят Кери Кинг от SLAYER на сцената в София

Групата готви ударен сет от бързи и тежки песни за Loud Festival 2012

ANNIHILATOR смятат да изпълнят песен на SLAYER заедно с Кери Кинг по време на Loud Festival в София на 3 юни. Това споделя лидерът на канадската спийд метъл банда Джеф Уотърс в интервю за Music Vault.

“Искам да навия Кери да излезе на сцената и да забие някоя песен с нас в София – примерно “Chemical Warfare”, която ми е една от любимите – коментира Уотърс. – Но засега не е сигурно. Просто му предложих това миналата седмица и още чакам отговор. Предполагам, че ще се навие, защото е готин пич.”

Напомняме, че ANNIHILATOR свириха собствената си класика “Alison Hell” заедно с Майкъл Шмиър от DESTRUCTION по време на предишния си концерт в България – в Каварна през лятото на 2010 г.

Освен епохалното гост-участие ANNIHILATOR са подготвили и наистина унищожителен сетлист за предстоящото си турне. “От началото до края енергията просто не секва – не правим никакви балади или акустични части. Само бързи и тежки песни – заканва се Уотърс. – Ще е едно доста потно лято!”

Междувременно ANNIHILATOR вече са готови със следващия си албум, който ще се появи най-вероятно през есента на 2012 г. По думите на Уотърс той ще представлява компилация от записани наново класически парчета на групата. “Ние нямахме договор с издател в Северна Америка в продължение на 20 години и тук е много трудно да се намерят оригиналните издания на албумите ни – обяснява нуждата от подобно издание Уотърс. – И понеже сега имаме доста нови фенове в САЩ и Канада, не искаме да ги караме да купуват всички стари дискове. Вместо това сега ще им дадем един нов с най-важните песни.”

Паралелно с това бандата също подготвя и албум с нови авторски песни, който се очаква да се появи през пролетта на 2013 г.

Цялото интервю с Джеф Уотърс за Music Vault можеш да прочетеш тук – http://www.musicvault-bg.com/2012/05/annihilator.html

 1. #1 написан от MadButcher (преди 8 години)

  Тоя пък Майкъл Шмиър какъв е?

 2. #2 написан от SAXON (преди 8 години)

  Да не говорим, че Шмиър не се кефи ако му кажеш МАРСЕЛ 🙂

 3. #3 написан от Анонимен (преди 8 години)

  Ми казваш му просто „Шмиър“ …

 4. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 5. Коментари за тази публикация
В началото