Последна информация за концерта на AGATHODAIMON, NETHERBIRD, WITHERSHIN и SERPENTINE CREATION

В неделя, 13-ти април е концертът на немските готик-симфoник блек машини AGATHODAIMON. Те ще доведат със себе си и две екстремни шведски блек метъл банди – NETHERBIRD и WITHERSHIN. Съпортът от българска страна ще е също на ниво в лицето на момчетата от SERPENTINE CREATION.

Вратите на клуб 8 ball ще бъдат отворени за феновете точно в 19:00 ч. Входът за събитието ще струва 20 лв.

Тези, които са закупили билети и предната вечер (12-ти април) са присъствали на концерта на ROTTING CHRIST ще могат да влязат на концерта на AGATHODAIMON, NETHERBIRD, WITHERSHIN и SERPENTINE CREATION за 15 лв. За всички останали цената остава 20 лв. За да се възползвате от намалението не трябва да сваляте гривната, която ще ви бъде поставена на входа предната вечер, преди началото на концерта на ROTTING CHRIST.

Ето и график, по който групите ще излязат на сцената:

20:00 – 20:30     SERPENTINE CREATION

20:40 – 21:20     WITHERSHIN

21:30 – 22:10     NETHERBIRD

22:30                 AGATHODAIMON

След концерта групите са потвърдили присъствието си на афтърпарти в метъл бар The Black Lodge, където вечерта ще продължи тематично. За целта барът ще работи и в неделя от 18:00 ч.

Присъствието на непълнолетни на концерта става само в присъствието на придружител и декларация за достъп на непълнолетни. Тук можете да намерите декларацията за достъп на непълнолетни. Тя се издава на пълнолетен придружител в присъствието на нотариус и трябва да бъде представена в два екземпляра.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото