Max Cavalera със специално обръщение към феновете

На 15 ноември в зала „Универсиада“ предстои едно от най-историческите музикални събития, случвали се някога у нас! Българската публика за първи път ще види на една сцена създателите на Sepultura – култовите братя Макс и Игор Kавалера на живо!

Шоуто у нас е част от юбилейното турне на братята Кавалера, посветено на 20-тата годишнина от издаването на най-емблематичния албум в историята на тежкия жанр – легендарния “ROOTS” на Sepultura.

По повод престощото събитие, Макс Кавалера пусна специално видео обръщение към всички фенове в Европа, което гласи:

“Здравей, Европа! Аз съм Макс Кавалера. Двамата с Игор се връщаме “към корените“ и ще минем през цяла Европа тази зима. Очакваме да ви видим в мелето пред сцената, защото ще свирм целия “Roots”. Трябва да сте там, не го пропускайте!“

Билети за събитието на 15 ноември могат да бъдат закупени на редовна цена от 50 лв. в  търговрката мрежа на Тикетпро в цялата страна, бензиностанции OMV, както и онлайн на www.ticketpro.bg.

В деня на концерта цената на билета ще бъде 60 лв.

  1. #1 написан от Анонимен (преди 7 години)

    Ха-ха-ха Тоя е много high и пълно зле Ха-ха-ха

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото