Последна информация около концерта на TOXIC HOLOCAUST, AXECUTOR и COPROSTASIS

toxic-holocaust-final-posterОстават броени часове до концерта на TOXIC HOLOCAUST, AXECUTOR и COPROSTASIS в столичния клуб Live & Loud на ул. „Позитано“8. Вратите на клуба ще бъдат отворени за посетители в 20:30 ч, а графикът по който се очаква да излизат групите е следният:

COPROSTASIS          21:00 – 21:35
AXECUTOR                21:50 – 22:30
TOXIC HOLOCAUST  22:45

Билетите за концерта са ограничени до 200 броя и са на цена 20 лв. В деня на концерта, ако има останали билети, цената им ще е 25 лв. Съветваме феновете да не чакат до последния момент за закупуване на билети.
Лица под 18 години влизат единствено с родител и декларация за достъп на непълнолетни. Декларацията можете да намерите тук.
Фото и видео: Забранява се внасянето на аудио и видео записващи устройства и професионални фотоапарати със сменяем обектив от неоторизирани лица.
Пушене: Пушенето в клуба е строго забранено и лица, нарушили тази забрана ще бъдат извеждани и няма да бъдат допускани отново.
Лица във видимо нетрезво или неадекватно състояние няма да бъдат допускани на концерта!

LIVE & LOUD пожелава на всички посетители приятни и незабравими емоции по време на концерта!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото