POPA SAPKA с концерт в „Строежа“

POPA SAPKA с концерт в София този четвъртък

Румънците отново у нас на 29 март

Румънците POPA SAPKA идват за концерт в София тази седмица. Те ще свирят в Строежа на 29-ти март, този четвъртък. Групата ще се включи в серията от 12 четвъртъка, в които клуба, с подкрепата на Kamenitza и Ballantine’s, отново кани любими изпълнители от България и Балканите.

POPA SAPKA са особено симпатични на българската публика, която вече ги познава доста добре от изявите им на Spirit Of Burgas, Беглика, Строежа и Порк Пай.  Формацията, начело с фронтмена Дима, изпълнява песни на руски, румънски и английски, а стилът е модерно наричаният напоследък „джипси пънк“, свързван с имена като Gogol Bordello и Zdob Si Zdub – акордеони, клавири, китари, бас, барабани и абсолютен купон!

Съвсем наскоро бандата извади на бял свят и ново видео – към песента Don’t Care

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it's missing. Get Flash Player from Adobe.

Билетите за концерта на POPA SAPKA са на абсолютно достъпната цена от 5 лв. на предварителна продажба и 6 лв. в деня и на място. Разпространяват се чрез мрежата на Ticketstream.bg и могат да бъдат открити на места като Строежа, Офис 1, На тъмно, Техномаркет, М-тел, Мултирама, Ориндж, TBI Credit, Бар Петък. Както обикновено в този клуб, емисията на пропуските е ограничена и се препоръчва предварителното закупуване!

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото