HO99O9 вече са в София

Ho99o9 (USA) Live at Club Terminal 1 Американската ексцентрична хип-хоп, хардкор, пънк и хорър банда HO99O9 вече кацна у нас за първия си много специален, страховит и забавен концерт – тази вечер (27 юни) в клуб “Терминал 1”. Входът на клуба ще бъде отворен за фенове в 21.00 ч. В 22.00 ч. на сцената ще стъпи родната скейт, пънк, рок банда PIRANHA, а в 23.00 ч. тя ще отстъпи мястото на провокативните и не виждани до сега у нас шеметни американци от HO99O9.
Билети за събитието се продават с пълна сила в системата на Eventim.bg. Билети ще има и на място на входа на “Терминал 1” с цена 30 лв.

Бандата HO99O9 е основана от чернокожите TheOGM и Eaddy в Ню Джърси, САЩ през 2012 г. Двамата са силно повлияни и вдъхновени от хип-хоп културата и гангстер рапърите като DMX, Bone Thugs-n-Harmony и Nas. “Ние сме афроамерикански деца, отраснали в общност, заразенa с оръжия, наркотици и улични банди в Нюарк”, разказват двамата за себе си. През 2014 г.бандата попада в престижната класацията на списание Rolling Stone “10 нови артисти, за които трябва да научите”. С първия си албум „United States of Horror“ от 2017 г. те искат да изкрещят, че „младите хора са в опасност – от политиката, технологиите и дори религията”.
На сцената и в клиповете си HO99O9 залагат на визуалните ефекти и търсят нестандартно представяне, най-често повлияни от horror филмите (на които са фенове). С провокативно поведение и необичайни сценични решения концертите на групата са пълни с рокенрол адреналин и хип-хоп свобода, което е гаранция за уникално преживяване за публиката. Най-смелите и любопитни фенове ще имат уникалната възможност да ги видят и чуят на живо в София тази вечер в клуб “Терминал 1”. Организатор е “Строежа”.

Българската група PIRANHA е създадена през 2011 г. от група приятели – фенове на екстремните спортове. В края на 2012 г. записват първият си албум “SKATE след смъртта”, който е класически пънк рок албум. Предпочитани са и не веднъж са подгрявали концертите на чужди банди у нас, но не крият вълнението си от срещата им с HO99O9 тази вечер в “Терминал 1”.

Официално събитие във Facebook – https://www.facebook.com/events/1010119292476211/

 

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото