„Аларма Пънк Джаз“ открива летния сезон с концерт на Аюуне Суле (Гана)

Ayuune Sule - 2018

Музикалният шаман, прото-блусмен и сингър-сонграйтър Аюуне Суле от Кумаси, Гана, когото гледахме преди година с групата на Кинг Аишоба на фестивала „АфроВизия“, организиран от „Аларма Пънк Джаз“, се завръща в София със соловата си програма за концерт на 18-ти юли във Второ студио на БНР.

Тази пролет Аюуне Суле издаде и първия си пълнометражен албум за лейбъла на Арнолд де Боер (от THE EX) Makkum Records. Албумът „We Have One Destiny“ съдържа както електронизирани и електрифицирани версии на познати ни вече парчета на музиканта (като „What A Man Can Do A Woman Can Do More Better“), така и съвсем нови за европейската публика песни. Програмата му в София ще е напълно акустична – за глас-гласище и колого (традиционна двуструнна ганайска китара). Ще има и специални гости на няколко от песните, но те все още са тайна. Организаторите са обещали да ги обявят ден преди концерта.

Билети вече има онлайн в системата на EpayGo – https://www.epay.bg/go/2315782769 – и на физически на касите на EasyPay в цялата страна. До 1 юли ще са само по 10 лв, до 15 юли – по 15 лв, до 18 юли (деня на концерта) – по 18 лв. И на входа преди самия концерт – по 20 лв. Препоръчваме предварителната продажба, защото местата в залата са само 80. Вратите на Второ студио ще отворят в 21:00ч., а началото на концерта е точно в 21:30ч. Събитието е част от честванията на 10-годишнината на предаването за култура „Аларма“ и фестивала „Аларма Пънк Джаз“ на БНР.

Събитие във Facebook – https://www.facebook.com/events/194335464552110

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото