Подробности за промо концерта на LIEVEIL и GRIMAZE

LIEVEIL ''Automation'' album promo

Тежки музикални времена предстоят за столицата в края на месеца. Хеви звука на варненската метъл машина lieVeil ще залее софийския клуб Mixtape 5 (B side) с промоцията на втория си авторски албум „Automaton“.

Случката е планирана за 24 март, началото е в 20:30ч., а с качественото загряване на публиката ще се заемат младите метъл надежди от Grimaze.

Турнето за представяне на албума – AUTOMATOUR – ще покоси:

– гр. София, България на 24 март в Mixtape 5;

– гр. Ниш, Сърбия на 25 март;

– гр. Белград, Сърбия на 26 март;

– гр. Варна, България на 1 април във Varna Live Club;

– гр. Бургас, България на 2 април в No Name Bar;

– гр. Мангалия, Румъния на 16 април;

– гр. Букурещ, Румъния на 22 април.

Актуална информация за събитието в София може да се намери във Фейсбук!

Група lieVeil е създадена през 2010 г. в гр. Варна. Активната работа на lieVeil започва в средата на 2011г., а в началото на 2012г. е първото им живо участие на сцена. От тогава до сега групата има многобройни концерта в България и Румъния с групи като: Last Hope, A-moral, Odd Crew, Eufobia, The Revenge Project, Symbolic, ViolentorY, Downslot, Rock n Ghena (Romania), Galadriel (Slovakia), AwakeningSun (Lithuania), AboveUsTheWaves (Greece), Jinjer (Ukraine), InfectedRain (Moldova) и други.

В началото на 2014г. на пазара излиза дебютния албум на групата – „Instigator“, който се радва на голям интерес от страна на феновете на тежката музика. За неговото изготвяне lieVeil разчитат изцяло на личните си знания и умения в областта на музиката и звукозаписа и това решение не ги подвежда – албумът създава на варненците фенска маса, която ги подкрепя във всяка стъпка напред.

Група Grimaze твори в областта на progressive/death/groove metal. Бандата е само на три години, но вече оформя своята концепция и стил. Зад гърба си има над 50 концерта из България, а в края на април тази година и предстои първото чуждестранно турне с 12 дати в Европа. Издаването на първия им студиен албум се очаква тази есен.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото