Подробности за ПЪРВИЯ МЕЖДУНАРОДЕН РОК ФЕСТИВАЛ „КЮСТЕНДИЛ“ 2016

 Организацията на първия рок фестивал „Кюстендил“ 2016 кипи с пълна пара. Организаторите са заложили изцяло на професионализма във всяко едно отношение. Kustendil_plakat
На всички ни е омръзнало да ходим на концерти, на които звукът е под всякаква критика, нали?
Именно за това след внимателен подбор на озвучителни компании, организаторите се спряха на една от най-добрите компании в България. С цел да не се прави реклама, няма да споменаваме имена на фирми и частни лица.
 Сцената ще бъде в размери, подходящи за стадион, а за да могат всички да имат неограничена видимост към случващото се на сцената, два огромни лед екрана ще излъчват в реално време!
 Прабългарската школа за оцеляване „Бага Тур“ ще дойде с целия си антураж и каскадьори от Стара Загора, за да вземе участие във фестивала. Всеки запознат с изкуството на тази школа знае, че усещането да станеш свидетел на това шоу е един незабравим спомен за цял живот. ПШО „Бага Тур“ ще представи най-дългото си шоу, в което ще ни покаже прабългарски облекла, традиции, оръжия, бойни изкуства, каскади с коне и др.
 Групите-участници във фестивала са специално селектирани, за да задоволим музикалните пристрастия на всеки уважаващ себе си рокаджия. Неслучайно групите са 12 на брой като всяка една от тях заслужава нашето внимание от легендите на българския рок, до доказващите се все повече на музикалната сцена млади групи. Фестивал „Кюстендил“ има за цел да събере хората от различни възрасти , да припомним на по-старото поколение как се купонясваше преди, да покажем и на младите хора добрата страна на тази музика.
 Огнено шоу, заря, подготвена от професионални пиротехници, кетъринг, модни облекла и аксесоари, студио за Татуировки и пиърсинг, както и много други изненади са подготвили организаторите.
 Да не забравяме, кулминацията на вечерта – динозаврите от Босненската рок група DIVLJE JAGODE, които вече 40 години грабват сърцата на своята многохилядна публика.
 И в момента те продължават да творят на най-високото професионално ниво, а както официално обявиха, в Кюстендил ще представят за първи път някои от най-новите си хитове!
Заповядайте!
  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото