Подробности за новия студиен албум на HOLY MOSES

Както вече ви съобщихме, траш легендите Holy Moses обещаха нов албум- и Redefined Mayhem ще бъде факт на 28 април 2014г. Той ще бъде достъпен на CD, двойно LP с цветен винил (и бонус песен), CD с твърда обложка, както и в дигитален вариант. CD и LP версиите обаче ще имат различни обложки.
Redefined Mayhem е страхотен пример за това как албум слива отлично минало и бъдеще“, като имаме предвид безкомпромисната позната музика и утвърденото място в световната метъл сцена на Sabina Classen и компания. Фронтдамата гордо коментира:

HOLY MOSES никога не са издавали стандартни траш песни. Ние пишем парчета, които ни харесват на нас самите и не правим компромиси по отношение на тенденциите, отстъпки и погрешни очаквания. Не трябва да угаждаме на всички, ние сме си собствена марка, имаме си собствено звучене, което включва необичайния странен ритъм, технически сложни пасажи и необичайни акорди, както и интересни текстове, отговарящи на тъмната страна на хората и техните умове.

2014г. за HOLY MOSES не показва никакви белези на умора, причина за което е най-вече техния баланс с музиканти основатели и такива, които са свирили в други групи: небезизвестната вокалистка Sabina Classen е зад микрофона в HOLY MOSES от 1981г. , басистът Thomas Neitsch е в групата от шест години, барабанистът Gerd Lücking се присъедини преди три години, а китаристът Peter Geltat– през 2012.
Можете да заситите почитателския си музикален глад с първото парче от албума, което ви показахме тук.

2014г. определя нова глава в историята на групата. Трябваше да се предефинираме като банда и отбор. Имаше хора, които споделиха съмненията си, че нещата няма да потръгнат. Но новите песни оборват всички съмнения: HOLY MOSES продължават да бъдат сила, с която да се съобразяваш.
Това все още е първокласен траш метъл, забързан и силен, на места хаотичен, но с модерна нотка и невероятни многостранни китари и барабани.

Списък песни във варианта CD:
01. Hellhound
02. Triggered
03. Undead Dogs
04. Into The Dark
05. Sacred Sorrows
06. Process Of Projection
07. Fading Realities
08. Liars
09. Redemption Of The Shattered
10. Whet The Knife
11. Delusion
12. One Step Ahead Of Death
13. This Dirt

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото