Подробности за новия албум на WINTERFYLLETH

Winterfylleth caveАнглийската блек метъл група Winterfylleth оповести подробности за новия си албум. Той ще се нарича „The Reckoning Dawn“ и ще се появи на пазара чрез Candlelight Records на 8-ми май. Дискът ще съдържа осем парчета, чиито имена можете да видите по-долу.

Албумът е записан и продуциран във „Foel Studios“, Уелс, от легендарния Chris Fielding, работил с имена като Primordial, Napalm Death, Electric Wizard и Fen.

Лидерът на бандата, китарист и вокалист, Chris Naughton коментира: „След като прекарахме последните две години в различна креативна обстановка, обикаляйки по турнета, за да представим акустичния ни албум, сме щастливи да обявим завръщането ни към блек метъл звученето с новия ни запис „The Reckoning Dawn“. Това е кулминация на почти две години процес на здрава колективна работа; това, което е представяме е дълбок и емоционален нов Winterfylleth албум, с който сме наистина горди.

През последните няколко години отделихме време да разработим звученето си в различни музикални територии и аспекти, като искахме това да контрастира в новия албум. Взехме това, което научихме от своите опити и го развихме в новото творение. За мен, усещането е, че това е мощна, страстна и съществена колекция от парчета, а освен това по непосредствен начин ни връща към по-традиционния блек метъл звук.“

reckoning dawnГрупата ще промотира новото си издание с кратко европейско турне заедно с норвежкия проект Mork.

„The Reckoning Dawn“ ще бъде достъпен в различни формати – дигипак CD, лимитирана версия в два диска и двойна плоча в различни цветове.

Песните в албума са:

01. Misdeds Of Faith
02. A Hostile Fate (The Wayfarer Pt. 4)
03. Absolved In Fire
04. The Reckoning Dawn
05. A Greatness Undone
06. Betwixt Two Crowns
07. Yielding The March Law
08. In Darkness Begotten

Бонус EP, включено в двойния диск и изданието на плоча:

01. Upon Gallows Frail
02. Woden (Enslaved Cover)
03. In Darkness Beholden

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото