Подробности за новите членове на DARK FUNERAL

След като представиха новия си клип “Nail Them To The Cross”, буквално излязъл от дълбините на Ада, шведските майстори на мрака DARK FUNERAL представиха и новите членове на бандата. Доста слухове се носеха по този повод, започвайки от евентуално завръщане в групата на Themgoroth или E. M. Caligula до емблематичният за шведската сцена Legion. Изборът на Lord Ahriman и компания, обаче се оказа съвсем друг.

Вчера блек общността „гръмна“ с новината, че новите членове на DARK FUNERAL са Andreas Heljarmadr като вокал и Natt на баса. Кои обаче са те?

Heljarmadr не е нова фигура на шведската блек метъл сцена. Започнал още през втората половина на 90-те години той е част от банди като Grá, Domgård и Cursed 13 и идва от суровия блек ъндърграунд. Познат е като свиреп фронтмен, както на сцената, така и в студио. С дългогодишен опит в създаването на мрачна сатаниска музика, той ще играе ключова роля в оформянето на бъдещата вокална и лирична посока на DARK FUNERAL. „Не очаквайте нищо, освен съвършенство, чист мрак и безкомпромисно зло!“

Името Heljarmadr произхожда от старите скандинавски езици и означава „човек, който принадлежи на ада“. По-любопитните могат да си припомнят интервюто, което взехме от Andreas по-рано тази година.

Natt, новият басист е странна птица. Както споделя групата в официалния прес релийз, „той винаги е имал интерес към музиката и изкуството на великото неизвестно.“ Прекарва времето си през нощта, изследвайки древните шведски гори, избягвайки общата маса, скитаща се из обикновения свят. Като по този начин засилва своята връзка с това, което е отвъд.

Преди DARK FUNERAL, Natt е бил член на блек/траш групата Angrepp, а между 2010-2011г. е част от ъндърграунд блек шайката Withershin, които българските фенове на блек метъла имаха удоволствието да видят през тази пролет.

Ето как се представя самият Natt:

„От началото на моето време тук, в този свят, винаги е имало здрава връзка, връзка между изолираните части на душата. Връзка в рамките на този свят и извън него. Връзка с това, което не може да бъде видяно и чуто. С всичко и нищо. С това, което е, и което не е и с това, което се намира между двете. Извън границите на този живот. Оттатък сред изконния пламък, в нощта, аз живея оттатък счупеният кръг, извън баналните причини и следствия.“

С новите попълнения в състава си DARK FUNERAL отварят нова глава в историята си, която ще бъде белязана от яростен, смазващ и безпощаден black metal!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото