Подробности за новите албуми на RUSH

Rush обявиха излизането на двойния диск – “Time Machine 2011: Live in Cleveland”, записан по време на легендарното световно турне на триото
Групата ще издаде и винил с лайв версия на знаменития албум “Moving Pictures”
“Time Machine 2011: Live in Cleveland” и “Moving Pictures: Live 2011” ще излязат на 8-ми ноември

Легендарната рок банда Rush обяви детайли за първия си запис, който ще излезе през Roadrunner Records, благодарение на наскоро установеното партньорство с лейбъла. На 8-ми ноември Anthem / Roadrunner ще пуснат едновременно един двоен лайв албум, озаглавен “Time Machine 2011: Live in Cleveland”, както и лайв на албума “Moving Pictures: Live 2011” на винил и в дигитални формати.

“Time Machine 2011: Live in Cleveland” е заснет през април в Quicken Loans Arena в Клийвланд по време на обширното Time Machine World Tour на прочутото трио и записът представлява първия лайв албум на групата, заснет по време на шоу в САЩ. Това е и целенасочен начин да се изрази благодарност към първия град, който е подкрепил Rush в своя радио ефир. Изключително известното турне включва сет с класическите хитове на Rush, както и любими изпълнения на феновете и бърз поглед към предстоящия 20-ти студиен албум на групата – “Clockwork Angels”. Фокусът на концертите на бандата е изпълнението на знаменития албум “Moving Pictures” в неговата цялост и това е нещо, което Rush правят за първи път в своята дълга и знатна кариера. Пословичните рецензии за турнето включват признанието на The Hollywood Reporter, че „настоящото приключение Time Machine е абсолютно задължително да се види… като в продължение на почти три часа, с прекъсвания, Rush доказват, че са сред елита на рок изпълнителите на живо.” Траклистингът на “Time Machine 2011: Live in Cleveland” може да бъде намерен по-долу.

“Moving Pictures: Live 2011” е първият лайв запис на най-известния албум на групата до момента. Записът е издаден за първи път през 1981-ва година, а тази година маркира 30-тата годишнина на “Moving Pictures”, който включва някои от най-добре познатите песни на Rush, като например “Tom Sawyer”, “Limelight” и “YYZ”.

На 8-ми ноември Rush ще пуснат и “Time Machine 2011: Live in Cleveland” на BluRay и DVD през Roadrunner Records в САЩ и през Eagle Rock Entertainment в останалата част от света. На 29-ти септември, като част от своята ежегодна програма “Rushashana”, VH1 ще излъчат двучасов концерт с подбрани кадри от записа. Тази есен Rush ще се завърнат в студиото, за да продължат работа по техния дългоочакван 20-ти студиен албум – “Clockwork Angels”, който се очаква да излезе през 2012-та година.

RUSH

“TIME MACHINE 2011:  LIVE IN CLEVELAND

(ANTHEM/ROADRUNNER)

DISC 1 DISC 2
1.    The Spirit Of Radio
2.    Time Stand Still
3.    Presto
4.    Stick It Out
5.    Workin’ Them Angels
6.    Leave That Thing Alone
7.    Faithless
8.    BU2B
9.    Free Will
10.    Marathon
11.    Subdivisions
12.    Tom Sawyer
13.    Red Barchetta
1.    The Camera Eye
2.    Witch Hunt
3.    Vital Signs
4.    Caravan
5.    Moto Perpetuo (featuring Love For Sale)
6.    O’Malley’s Break
7.    Closer To The Heart
8.    2112 Overture/The Temples of Syrinx
9.    Far Cry
10.    La Villa Strangiato
11.    Working Man

Албумите “Time Machine 2011: Live in Cleveland” и “Moving Pictures: Live 2011” на Rush ще бъдат на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.  

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото