Подробности за концерта на Таря Турунен в Пловдив

От днес (17 май) вече може да закупите билет за предстоящия концерт на Таря Турунен в  Античния театър в Пловдив на 21 септември. Може да закупите билета си от системите на www.Ticketstream.bg и www.Eventim.bg.

Цената е 35лв. предварително и 45лв. в деня на концерта.

Събитието всъщност ще бъде част от новия музикален форум SOUNDS OF THE AGES 2011, който ще се състои за първи път тази година, по идея и под патронажа на Иван Тотев – Областен управител на град Пловдив. Амбицията на SOUNDS OF THE AGES е всяка година, в последните дни на лятото, да събира в сърцето на България феновете на рока и ценителите на изкуството за няколко незабравими дни в стария Пловдив.

Както по-рано ви информирахме Таря Турунен ще представи своето шоу „Beauty and The Beat“ заедно с барабаниста Майк Терана и Пловдивската филхармония и хор. Любопитен е още и фактът, че това ще е единственият подобен концерт на Таря Турунен за годината и вече се радва на голям интерес.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото