ТАРЯ ТУРУНЕН ще живее 4 дни в Пловдив

Това бе официално съобщено на специална пресконференция в Пловдив в четвъртък следобед по повод предстоящия на 21 септември грандиозен концерт на финландската супер звезда.

Tarja Turunen ще пристигне със своя екип в града три дни преди шоуто, за интензивни репетиции с орекстъра и хора на Пловдивската филхармония.

Васил Върбанов и Иван Тотев

Васил Върбанов и Иван Тотев

На среща с журналисти, подробности бяха аноснирани от областния управител на Пловдив Иван Тотев и Васил Върбанов, като представилен на организаторите от Тангра Мега Рок.

ТАРЯ ще представи спектакъла си ‘Beauty and The Beat’, заедно със звездния барабанист Майк Терана и оркестъра и хора на Пловдивската филхармония.

Шоуто ще открие SOUNDS OF THE AGES 2011 – новия музикален форум, който ще се състои за първи път тази година, по идея и под патронажа на Областния управител на Пловдив Иван Тотев.

Искаме този музикален форум да стане традиционен за Пловдив„, каза Тотев. Стана ясно, че музикалното събитие ще е супер отворено по отношение на стилове музика. Старта на събитието е с концерта на финландската звезда. Тя ще пристигне три дни преди събитието.

Този музикален форум спокойно може да се нарече магически. За две седмици сме продали около 40% от билетите за концерта“ – съобщиха организаторите.

Амбицията на SOUNDS OF THE AGES е всяка година, в края на лятото, да събира в сърцето на България феновете на рока и ценителите на изкуството за няколко незабравими дни в стария Пловдив.

Цената на билетите е 35 лв, като идеята е с тази цена форумът да е достъпен за повече хора„, допълни областният управител Иван Тотев.

Билети ще откриете в www.Ticketstream.bg и www.Eventim.bg

ТАРЯ ТУРУНЕН ще живее 4 дни в ПЛОВДИВ
  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото