Eindhoven EMM 2019Eindhoven Metal Meeting е сред най-уважаваните събития на закрито за екстремна музика и задължителна спирка за феновете на тежкия метъл в Европа.
През 2019 г. ежегодният фестивал за екстремна музика ще се състои между 14-ти и 15 декември. Събитието се провежда в град Айндховен, Холандия и със сигурност и тази, както всяка друга година, ще привлече фенове от цял свят. Последните три издания на фестивала са напълно разпродадени и тълпи от фенове се редят пред залата „Effenaar“ в деня на концертите с надеждата да „изпадне“ някой билет…
Дългата и напоителна концертна програма на EMM 2019 е с прецизно избрани банди и има своето подгряващо парти или нещо като нулев фестивален ден. Той ще е на 12 декември в „Effenaar“. Групите в афиша за него са: Dødheimsgard, Bölzer, Blaze of Perdition & Matterhorn.
Общо 32 банди ще свирят на EМM 2019, като изпълненията им ще са разпределени на две сцени. Вижте всички участници тази година на финалния постер за събитието, който поместваме по-долу.
Билети за Eindhoven Metal Meeting (все още) са налични на цена от €93 и информация за продажбата им ще намерите тук.
А за Eindhoven Metal Meeting Warm-Up Party билетите струват €20, а за тези посетители, които имат билет за EMM 19, те са с намаление с €4 от цената. Могат да бъдат закупени тук.
Очакваме информация дали по традиция след края на фестивала ще има афтърпарти с музика на живо от кавър банди в клуб Dynamo…
За повече детайли около събитията посетете официалния сайт на EMM, както и Фейсбук профила.

 

EMM warm up 2019