bloodrush crowdfundГрупа Bloodrush стартира своята първа IndieGoGo кампания, с цел предпродажба и финансиране на своя втори студиен албум. IndieGoGo е платформа за краудфъндинг – финансиране на проекти, чрез публиката. В кампанията на Bloodrush можете да закупите предварително втория им албум, тениска, ексклузивен мърч и да подпомогнете групата по най-различен начин. Всички приходи ще спомогнат за финансирането на оставащите процеси по издаване на албума им, а именно:

– Миксиране и Мастериране (финализиране) на записите

– Физическо издаване на албума

– Продуциране и заснемане на професионален видеоклип

С втория си албум групата цели да утвърди себе си както на българската, така и на английската и европейската сцена. Той ще бъде важна част от тяхното развитие и израстване.

“Вторият ни албум е наполовина факт. Но за да стане напълно реален, имаме нужда от вас! Станете част от историята ни! “

**Основната цел на кампанията е предпродажба на втория албум и мърч на Bloodrush, но свободни дарения също са възможни.**

Кои са Bloodrush?

Bloodrush са Коста Коларов, Мартин Кирилов и Димитър Димов, родом от град Добрич. Групата започва през 2012 като странично занимание и хоби. Постепенно прераства в страст и начин на живот. Централно събитие в тийнейджърството им е издаването и  самофинансирането на първия им студиен албум “No Man’s Land” през 2015, оттогава Bloodrush спира да бъде просто хоби. През зимата на 2016 започват участието си в Голямото Рок Междучасие по БНТ 1, което печелят през декември. Следват разпродадени клубни участия, фестивални изяви и турнета.

От септември 2017 живеят и учат/работят в Англия. Bloodrush се развива в местната сцена на острова, а съществуването ѝ никога не е било по-предизвикателно.
В момента: Цел Номер 1 и главен фокус е да завършат и издадат своя втори студиен албум.

Facebook

Instagram

Youtube

Spotify