PIRANHA и GOLIATH свирят с BRUJERIA в „Маймунарника“

Две групи се включват към програмата на 18 юни в Борисовата градина (Маймунарника). Към безпощадния картел BRUJERIA се присъединяват базираните в София шарлатани PIRANHA и дружбенските грайнд експерименталисти GOLIATH. Три поколения групи със спираща дъха шоу идентичност, сформиращи Summer Massacre Svinshtina.

Преди BRUJERIA ще видим столичната скейт пънк шайка – Piranha! Те са винаги експлозивни, безконтролни и непредвидими, но за сметка на това са стриктно шоу ориентирани. Всички помним, какъв фурор ни спретнаха миналата година в Колодрума, когато споделиха творческо избухване с пънк титаните – The Exploited. От Piranha очакваме нова импровизираща музикална хореография в разрез на заформящата се ‘summer massacre svinshtina’ с Brujeria. Всяко участие на бандата е различно от останалите и сме сигурни, че фронтменът на групата Александър ПървановШута отново ще ни изненада с ‘игра с публиката‘. Piranha трудно могат да бъдат представени. Те просто трябва да се изживеят на живо.

Метъл празникът на 18 юни ще бъде стартиран с младоците GOLIATH от София. Момчетата свирят авторска музика, смесвайки хардкор с грайндкор, кръст пънк, деткор, емо и скриймо елементи. С провокативните си изяви наживо, Goliath започна да създава завидно количество последователи, които ги изстреляха като една от най-обещаващите млади групи на българската метъл сцена. Ако по време на техния лайв ви удари летяща ролка тоалетна хартия или фалшиви цици, значи сте на правилното място в очакване на прииждащото тройно цунами, което ще  залее всички ни в Маймунарника на 18 юни.

Билети за събитието могат да бъдат открити в мрежата на Epay.Go (https://epaygo.bg/1206441964) До 17 юни (включително) ще струват 50лв. На самата дата и на място ще са по 60лв.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото