Paul-Stanley-and-Dee-Snider

Фронтменът на TWISTED SISTER – Dee Snider изрази своето недоволство към KISS по време на изявата си в подкаста Eddie Trunk.  Snider разкритикува Stanley и басиста Gene Simmons за това, че настоящите членове на KISS Tommy Thayer и Eric Singer се обличат като персонажа на Peter Criss„Spaceman“ и персонажа на Ace Frehley –Catman“ .

Не виждам как хората биха могли да приемат това. Съжалявам Tommy Thayer , но това е обидно. Та той имитира Ace през цялото си изпълнение?! О, Боже мой – това е позорно! Когато KISS замениха Ace и Peter и дойдоха новите момчета – Eric Carr  и

Vinnie Vincent, те имаха собствен грим и стил и това беше приемливо. Това беше страхотно. Те бяха собствените си герои.

Stanley получи възможност да отговори на Snider по време на интервю за Talk Is Jericho  – подкаста на  Chris Jericho:

„Ами, нека да го кажем с най-прости думи. В този случай, този човек е нагаждач, винаги е бил нагаждач и отчаяно търси внимание и да го вземат на сериозно, което никога няма да се случи, защото той очевидно е невеж. Той и цялата му група са един куп палячовци.

Последва ответна реакция от страна на Dee Snider, който предизвика Paul Stanley на сценичен дуел:

 

„По всяко време, на всяка сцена. Но нека да го направим като старата школа – без костюми, без пиро ефекти, без нищо. Нека просто да излезем на сцената и да се лее рок. Ще ви погребем, синко.

Как ще се развие конфликтът между двамата музиканти предстои да разберем. Може да станем свидетели на един интересен музикален дуел.