Парти по случай 5 години ФЕН КЛУБ IRON MAIDEN BULGARIA

На 27 октомври (събота) се навършват 5 години от стартирането на сайта IRON MAIDEN BULGARIA (www.ironmaiden-bg.com). След своето създаване той се превърна и в дом на българския фен клуб. Като всеки рожден ден и този ще бъде отбелязан с качествено парти. Събитието, както винаги, ще се състои в метъл бар The Black Lodge.

По случай рождения си ден фен клубът ще представи за пръв път в България и Европа уникален комикс свързан с IRON MAIDEN.

Комиксът Seventh Son Of A Seventh Son е много рядък и с колекционерска стойност. Той е създаден от фенове на групата и е базиран на легендите за “Алвин Създателя” от Орсън Скот Кард. До сега изданието се разпространяваше единствено в Южна Америка и беше доста трудно за намиране.

Сега, желаещите ще могат да го закупят на партито, а след това, ако останат налични бройки, и от сайта на фен клуба. Бройките са много ограничени и са предоставени директно от един от създателите на комикса. Тези от вас, които не могат да присъстват на партито, но искат да си „запазят” бройка от комикса могат да пишат на fanclub@ironmaiden-bg.com.

Както винаги, на партито ще има много награди, осигурени от фен клуба, а плейлистът ще е специално селектиран.

Начало: 21:00

Вход: свободен

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото