Parkway Drive Tribute

Сила, енергия, приятелство и подкрепа!
            Всичко, което беше на сцената горе, с лекота се пренесе сред хората долу.

8 Май в столичният клуб Live & Loud, изключително любим при това, добра видимост към сцената, хубав дълъг бар, озвучение  супер, какво повече да иска човек?

Ето какво! Добро начало. За тези, които дойдоха малко по рано преди началото на концерта имаше свежо  warm up парти, с което да подгреят и да се отпуснат още с първите питиета. Леки разговори, дръм н бейс и малко по-малко клубът започна да се запълва. Половин час по-късно вече беше пълен, всякакви хора си махат, поздравяват и чакат с готовност „виновниците” на вечерта да излязат на сцената.

А кои са те? Нека преди да продължа първо да ги представя, това са членовете на:  JFT, KHANЪ, VOKYL, TRUE STORY, DASH THE EFFORT, NEVER PREY и ESCAPE FROM INFERNO.

И поименно: Александър Калпакчиев, Тодор Парванов, Жо Василев, Кристиян Новев, Здравко Петров, Даниел Борисов, Мирослав Атанасов, Петьо Колев, Георги Казанджиев, Васил Милчев, Alex Heresy и Stefan Narayan.

13139264_10154005153940071_3071484858208240172_n

20:00h  – музикантите бяха в готовност да излязат на сцената и партито с морска тематика да започне. Надуваеми дюшеци, играчки, летни, хавайски облекла, това беше визията на вечерта! И съвсем подобаващо в стила на Parkway Drive, като няма да ги видим тук, то поне максимално да принесем енергията и да се позабавляваме по нашенски. Силно начало, всички вече са около сцената  дори  и девойките, които го раздаваха  по плахо, предвид силните и бурни танци, които предстояха да се развихрят. Разбира се те започнаха почти веднага с още първата песен и куплет. Клубът буквално се взриви, а на втората песен вече изнемогвах да си поема въздух. Всичко беше супер динамично и енергично, от сцената изхвърчаха не просто искри, идваха големи вълни, а беше трудно да се справим.

Много добро впечатление ми направиха всички музиканти, които се качиха. Адски разнообразно и интересно беше като подход  да се сменят за различните песни, което допълнително поддържаше интереса на публиката и най-вече постоянно разпалваше силният огън, който идваше от хората. Смятам, че няма недоволни след този концерт. Приятелското отношение от сцената, добрият контакт, самия факт че музикантите се забавляваха правейки това, което обичат, на мен ми достави още по-голямо удоволствие да бъда там и да ги слушам.

Радвам се, че толкова много хора решиха да подкрепят тази интересна идея, и много хора ми споделиха че с удоволствие биха присъствали и на друг трибют, защото всъщност е доста интересно начинание и сполучливо не на последно място.

13174025_10154005154880071_2176471432826612608_n

Звукът беше супер, или поне аз успях максимално да чуя и да попия. Всяка песен беше издържана добре и отново ще се повторя, че контактът е изключително важен и това, че вокалите умело даваха и на публиката да се включва още по допринесе за тази приятелска атмосфера. Всички се чувстваха страхотно, това събитие ще бъде запомнено за дълго. А тези от вас, които не успяха да дойдат..е не -само има защо да съжаляват, а тук може да видят и кои са яките парчета, които чухме през вечерта.

Това са:

Carrion

The River

Vice Grip

Deliver Me

Crushed

Dead Man’s Chest

Dark Days

Karma

Sleepwalker

Boneyards

Wreckage

Wild Eyes

Horizons

Romance is Dead

Idols and Anchors

Home is for the Heartless

13151611_10154005155975071_1886158431060539852_n

Силен сетлист, добре подбрани песни, всяка една от тях повдигаше заряда и носеше своето специално послание. Добре разпределени сред музикантите, така че всеки да успее да придаде точно това, което чувства на публиката. Радвам се, че така добре са се сработили музиканти от толкова различни групи, мога единствено да чакам с нетърпение следващият подобен проект , а дотогава и аз ще се повторя-  подкрепяйте бандите на всеки един от тях. Заслужават нашето внимание и подкрепа, защото те са нашата сцена. Тези музиканти  и техните групи, ние- публиката, това е сцената. А както всеки един от нас видя, всички те се раздадоха на макс на сцената и показаха своите способности, успяха да ни потопят в истинското Parkway Drive усещане и свършиха една чудесна работа.

След като успяха тотално да ни довършат с този чудесен сетлист, и в главите ни все още се въртяха всички тези песни, думи и припеви, последва афтър партито заедно с DJ сетов-ете на Жо и DJ Pop CoЯe. Разпускащ край на вечерта, още малко време да се свестим, видим с приятелски лица и да приключим добре вечерта. Благодаря, за чудесното преживяване на всички, които участваха в този проект. За мен беше истинско удоволствие и се надявам съвсем скоро да ни изненадат с нещо още по-вълнуващо и интригуващо!

Support your local Scene!
Фотограф: Цветелина Костова

13151686_10154005156580071_3841838390887329971_n

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото