PANICAN WHYASKER и СЕПУКО 6 с общ концерт на 7 март!

Две култови за българската алтернативна сцена банди – Panican Whyasker и Сепуко 6 – се събират за общ концерт този четвъртък – 7 март. Събитието ще се състои в клуб Строежа. Концертът ще бъде част от кампания от дванадесет поредни четвъртъка в месеците март, апри и май, подкрепени от Jack Daniel’s и Каменица.

За Panican Whyasker предстоящият лайв е своеобразно завръщане, тъй като групата намали до минимум изявите си през последните няколко години, като най-скорошното им появяване на сцена е това от миналогодишното издание на Spirit Of Burgas. Така на 7 март публиката ще може да си припомни тази забележителна формация и песни като „Шоубизнес“, „Нов петък“, „Човека-Нечовек“, „Бар Пъкъла“, „Антипаник“, „R’n’R Koma“, „Лара Крофт“, „Hair Plug-in“ и много други.

Сепуко 6 също са разредили ценните си изяви, но все пак периодично могат да бъдат гледани, често в компанията на други групи с голям потенциал – като например Der Hunds и The Reunions. Този път те отново са част от впечатляваща колаборация – с Panican Whyasker. Сепуко 6 не спират с издаването на нова продукция, новите им песни се появяват при завидна последователност и бандата винаги успява да изненада публиката в клубовете. В сетлиста се очакват и заглавия като „Сублимация“, „Де Ниро е друг“, „Чао“, „С думи плюеш кръв“, „Душкомфорт“.

Билети за общия лайв на 7 март вече се продават в мрежата на Ticketstream.bg на цени от 6 и 7 лв. – съответно предварително и на самата дата и място. Каси: Строежа, Бар Петък, Офис 1, На тъмно, Техномаркет, М-тел, Ориндж, TBI Credit. Вратите на клуба отварят в 20:00 с тематичен сет, а концертната част стартира в 21:30 ч.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото