Пълни подробности за новия албум на DUST IN MIND

 Френската шайка DUST IN MIND ще пусне на пазара новия си, втори поред дългосвирещ албум “Oblivion“ на 7 април. По-долу може да видите списъка с песни и обложката на новото им издание, както и да изгледате видеоклипа към песента “Get Out“, която е част от творбата.

 DUST IN MIND са създадени през 2013 г. в град Страсбург, Франция. Стилово музиката, която свирят се определя като смесица между индъстриъл и мелодичен дет метъл. Скромната дискография на музикантите включва едноименно EP от 2013-а и албума “Never Look Back“ (2016). Бандата се състои от Jen (женски вокали), Damien Dausch (китара, мъжки вокали) и Jack Ruetsch (китара). През миналата година, групата се раздели с с двама от членовете си – Matt Gabnai (бас) и Arnaud Seebald (барабани).

 Както наскоро Ви съобщихме, Nuclear Blast обявиха, че французите ще подкрепят PAIN на предстоящото им турне, което включва и концерта им у нас. Събитието ще се състои на 23 април в столичния клуб “Mixtape 5“. Относно изявата на DUST IN MIND, oчакваме официално потвърждение от страна на организатора BGTSC.

 Билети за шоуто се продават онлайн на този адрес, както и в мрежата на Eventim из цялата страна. Първите 35 се разпространяваха на промоционална цена от 35 лева. В момента билетите се продават по 40 лева. В случай на налични места, в деня на събитието и на място в клуба цената на входа ще е 45 лева.

Списък с песни и обложка на “Oblivion“:DUST IN MIND - ''Oblivion'' (2017)
01. Get Out
02. Spreading Disease
03. Lullaby
04. I’m Different
05. Mrs Epilepsy
06. Oblivion
07. Born to Fight
08. Too Far
09. Anesthesia
10. Coward

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото