P.I.F. с песните на DEPECHE MODE – тази вечер в ‘Строежа’

DEPECHE MODE-вечер ще се състои днес, 23 април, в Строежа. P.I.F., подобно на лайв-трибют, са подготвили концертен сет с песните на DEPECHE. Събитието, осъществяващо се със съдействието на Каменица, ще стартира от 22:00 ч., а клубът отваря в 20:00 с тематичен плейлист.

За настоящия проект P.I.F., в състав Димо Стоянов (вокали, теремин), Иван Велков (китара), Юри Божинов (бас-китара) и Атанас Касабов (барабани), се подготвят от месеци насам. Поводът е педстоящия голям концерт на самите DEPECHE MODE у нас. Българската формация и друг път е демонстрирала почитанията си към DEPECHE MODE, като често в регулярните им участия на живо са включвали по едно-две техни парчета в собствените си сетове. Трябва да се признае, че го правят много умело, а и им отива.

Билети за днешния лайв се разпространяват в мрежата на Ticketstream.bg на цена от 8 лв. Касите – Строежа, Бар Петък, Офис 1, На тъмно, Техномаркет, М-тел, Ориндж, TBI Credit.

www.stroeja.com

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото