P.I.F. , ВАСКО КРЪПКАТА, МИХАЕЛА МАРИНОВА и СТЕНЛИ с концерти в SOFIA LIVE CLUB в празничните дни

Последните концерти и събития в SOFIA LIVE CLUB за 2023-ра година, ще са емблематични, силно емоционални, бунтарски, вълнуващи и незабравими. 

На 20-ти декември, сряда, за трета поредна година с група P.I.F., верни фенове и приятели ще почетем паметта на една непрежалима звезда, изгряла прекалено рано на небето, тази на обичания Димо Стоянов.

Концерт-спектакълът, който бандата ще представи за първи път на нашата сцена носи името „Там назад„, вдъхновен от любима песен на Димо и ще включва парчета от старите албуми, които не са били в репертоара досега и такива, които отдавна не са свирили на живо като „Усмивка“, „Там назад“, „Дуел“, „Ноемврийски ден“, „Юли“ и т.н.

На сцената заедно с момчетата от P.I.F. – Иван Велков, Мартин Профиров и Христо Михалков ще бъдат и гост-вокалистите Владо Михайлов, Ерсин Мустафов и Виктор Стамболов. За визуализациите и мултимедията на концерта отново ще се погрижи Полина Герасимова.

На връх Коледа, 25-ти декември, празнуваме с войводата на БГ Блуса ВАСКО КРЪПКАТА, за да се сгреем с Blues’N’Roll, в тези студени времена. Коледата неизбежна, също като Блуса и Рокендрола.

На 26-ти, на сцената ни ще се качи носителката на редица награди, сред които БГ Изпълнителка (2022), БГ Албум (2021), БГ Дебют (2016) и БГ Песен (2016) – Михаела Маринова. В компанията на Ангел Дюлгеров (китара), Пламен Денчев (пиано), Радо Казасов (барабани), Евден Димитров (бас), Никола Стойков и Катя Кръстева (вокали), тя ще изпълни хитовете си от албумите „Стъпка напред“ и „До безкрай“. Бъдете „Очи в Очи“ с Михаела Маринова и нейната музика.

Най-доброто време за ПОЩЕНСКА КУТИЯ ЗА МРЪСНИ ПРИКАЗКИ е след Коледа, когато сме преяли със сарми и християнски ценности. На 27-ми декември, на сцената ще бъдат Цветелина Цекова, Оля Малинова, Алена Вергова, Надя Дердерян, Ei Bo, Камен Алипиев- Кедъра, Димитър Калбуров, Деян Славчев- Део и Митко Павлов.

На 28-ми, с много празнично настроение посрещаме рицарят на rock’n’roll -a – СТЕНЛИ. Специфичен като глас и музика, той винаги ще ти донесе здравословна доза rock’n’roll, смесена с любов, тъга и ярост. Заедно с бандата, с която концертира, Стенли ще поднесе голяма част от любимите ни негови песни като “ Обсебен“, “ Чужди тела“ ,“ Пътят към храма“, плюс последните си сингли от тази и миналата година – ‘ Електро“, „Любовен експрес“, “ Неопитомен“. Артист със световна класа, Стенли остава класика, която винаги има какво да каже.

И последното събитие, с което ще изпратим 2023-та година е коледно-новогодишното издание на „За любовта…и най-смешната нощ“ на 29-ти декември. По текстове на Яна Борисова и други автори, с участието на Цветана Манева, Александра Сърчаджиева, Александър Сано, Петър Антонов, Силвия Петкова, Лили Гелева, Христо Петков, Радена Вълканова, Тодор Дърлянов, Боряна Братоева и Дарин Ангелов.

Обещаваме ви една звездна нощ с много смях, вълнение и музика. Обещаваме ви да се чувствате свободни, да се смеете, да плачете и да се наслаждавате, защото не трябва да забравяме, че животът е прекрасен, а любовта го прави цветен и пълен с фойерверки.“ – споделят организаторите.

Билети за всички събития могат да бъдат намерени в мрежата на EVENTIM и партньорските каси, както и в TICKETPORTAL.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото