Ozzy Osbourne с диагноза Паркинсон

Днес, 21 януари, Ozzy Osbourne сподели, че е диагностициран с болест на Паркинсон, дегенеративно заболяване, засягащо централната нервна система. Новината идва след като верига от здравословни проблеми наложи отменянето на концерти на изпълнителя из целия свят. 

Легендарният Ozzy сподели това тази сутрин в предаването Good Morning America с водещия Robin Roberts. Новият албум („Ordinary Man“) на г-н Osbourne ще излезе следващия месец.

 

Изключително предизвикателство е за всички нас. Направих последното си шоу в навечерието на Нова година в The Forum. Тогава имах лошо падане. Трябваше да ми направят операция на врата, която ми прецака всички нерви.

Съпругата на музиканта, Sharon Osbourne, добави още, че диагнозата е тип 2.

„Има толкова много различни видове Паркинсон. Това не е смъртна присъда по никакъв начин, но се отразява на определени нерви в тялото. И това е – все едно имате добър ден, добър ден и след това наистина лош ден.

Ozzy е получил диагнозата през февруари 2019 г. след като преживя падане и претърпя последваща операция. Сега певецът приема както лекарства за болестта на Паркинсон, така и за нервни болки. Той сподели:

„Получих изтръпване надолу по ръката, краката ми продължават да са студени. Не знам дали това е Паркинсон или какво, но, вижте, това е проблемът, защото са прерязали нервните ми окончания когато са правили операцията. Никога не бях чувал за нервна болка и това е странно чувство.

„Ordinary Man“ съдържа изпълнения на Elton John, Slash и Duff McKagan наред с други. Планира се, че Ozzy ще тръгне отново на турне тази година.

ozzy

  1. #1 написан от MIROSLAV-VELZEVUL-666 (преди 4 години)

    ….Не знам,но си мисля,че е по-добре да не прави концерти повече.Ще е адски тъжно да виждаш един от бащите на метъл музиката като жалка пародия на самия себе си.И това няма нищо общо с годините му,просто при някои хора тялото спира да слуша духът пък бил и той младежки.Това може да се случи и на 40…и на 75….и нека записва нови албуми,но и да си остане в съзнанието на феновете като ЗВЯР,а не като рицар излязъл от замъкът на парцаливите епизодични герои….Но като знаем за кого е женен,ти става ясно,че Sharon ще го изрита на сцената дори почти мъртъв,само да захрани още банковата им сметка с още кинти…Та тя го направи почти за смях в шибаните серии по MTV…Нека легендата си остане такава,като кула със своите пукнатини,но все пак извисяваща се високо към боговете…..А не да се разруши на останки от които никои търсещ своята музика не ще си направи амулет….Борбата вътре в човека има значение за личността,а не за размените хартийки….Но кой съм АЗ да го твърдя….но като стар фен даващ кинти за тази страст мисля си,че имам право….666…

  2. #2 написан от Анонимен (преди 4 години)

    Тоя Паркинсон знае ли с кого се е захванал???

  3. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  4. Коментари за тази публикация
В началото