Очаквайте през февруари в JOY STATION

red hot tribute joy stationНовият сезон в спортно-развлекателен комплекс „JOY STATION“ ще стартира силно, с една от най-именитите и разпознаваеми рок групи у нас – „СИГНАЛ„. На 10 февруари тези страхотни музиканти ще покажат на какво са способни и защо са толкова ГОЛЕМИ. Очаквайте много хитове, яко пеене и незабравима енергия.

На 17.02 продължаваме с „твърдото“ звучене и Румънската трибют група “ ТHE R.O.C.K„, които ще „забият“ хитовете на AC/DC с цялата си енергия и талант. Обещаваме Ви автентичен трибют концерт и  незабравима вечер с музиката на АC/DC.

Следващата седмица преминаваме към по-алтернативен рок с музиката на RED HOT CHILI PEPPERS и симпатичните музиканти от „Red Hot Chili Peppers Real Tribute„, които ще дойдат от Сърбия специално за лайфа на 24 февруари. Очакват ви незабравими парчета като „Under the Bridge“, „Californication“, „Otherside“, „Can’t Stop“ и други.

 

Не пропускайте възможността да чуете любимите си парчета на живо!

Билети за концертите в JOY STATION може да намерите в мрежата на Eventim, на касите в магазини ФАНТАСТИКО и на място в клуба.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото