Очакваме WARREL DANE в София

singer-warrel-dane-concert-nevermore-hairstyle-photosСпоред анонс на самия WARREL DANE в социалните мрежи, съвсем скоро се очаква да го видим на родна земя и то изпълнявайки целия албум на NevermoreDead Heart in A Dead World“. Все още не е известно с каква банда ще се подвизава мистър Dane, очакваме подробности и потвърждение от родна страна. След справка с тур разписанието на музиканта виждаме, че такова шоу може да бъде факт в началото на месец ноември. Ето и самия анонс:

„Dead Heart, the entire record will be performed this November in Greece, Bulgaria and Turkey! Get ready!!!“

 1. #1 написан от UnholyUnion (преди 6 години)

  BAND LINE UP

  WARREL DANE
  Marcus Dotta
  Fábio Carito
  Thiago Oliveira
  Johnny Moraes

 2. #2 написан от Фен на Nevermore (преди 6 години)

  Ще се радвам да дойдат и да ги видя. Макар, че то само Warrel Dane е оригинален член на Nevermore и ми се струва, че покрай старата слава не е зле да се изкара някой долар. Правя асоциации с друга моя много любима банда, която не съществува, а именно DEATH. Имах големи очаквания да видя как бившите членове изпълняват песни на Чък Шулдинър и смело мога да заявя, че изобщо не останах доволен след като ги гледах на живо. Че и сега не съм с много големи очаквания, но дано пък се получи отличен концерт.

 3. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 4. Коментари за тази публикация
В началото