Обявена е подгряващата група на GOD IS AN ASTRONAUT

Уважаеми фенове,
Имаме огромното удоволствие да оповестим и съпорт групата, която ще подгрее шоуто на GOD IS AN ASTRONAUT в София – родната гордост MENTAL ARCHITECTS. Родното трио беше едно от нашите предложения, поискани изрично от именитите музиканти.
     В момента MENTAL ARCHITECTS са на финален етап от продукцията на дебютния си дългосвирещ албум – “Celebrations”. Продуцент на албума е Арън Харис (ISIS), а мастерингът е дело на Джеймс Плоткин (Khanate, Scorn).
В самия албум като гост-музиканти взимат участие Джоузеф Андреоли (Giraffes?Giraffes!) и Брайънт Клифърд Мейър (ISIS, RED SPARROWS).
     Феновете на групата ще имат възможността да чуят на живо някои от новите парчета, още преди официалната промоция на албума.

Шоуто на ирландците GOD IS AN ASTRONAUT, подкрепени от родните MENTAL ARCHITECTS, ще се проведе на 11-ти Март (неделя), в клуб *MIXTAPE 5*. Началният час, както и точният график на събитието, ще бъдат обявени допълнително.

Билети могат да бъдат закупени на касите на Eventim и партньорите им в цялата страна, както и онлайн на адрес: www.eventim.bg

 Не пропускайте и шоуто на италианците THEATRE DES VAMPIRES, което ще се проведе на 15-ти Април (неделя), в столичният клуб R.B.F. Готик-иконите обявиха присъединяването на една от съпорт-групите в турнето – JTR SICKERT (www.myspace.com/jtrsickert). Предстои обявяването на още 2 групи.

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото